Wowshop Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

  • Fragt & Levering
  • Bestilling
  • Leveringstid
  • Fortrydelsesret
  • Reklamation
  • Betaling, Priser & Gebyrer
  • Copyright
  • Kontaktoplysninger
  • Ændringer i persondatapolitikken
  • Standardfortrydelsesformular
  • Oplysning om klagemuligheder
  • Cookies 
  • Lovvalg og værneting

Fragt & Levering

          Vi er lagerførende i alle de varer du finder på vores hjemmeside. Vi sender dine varer hurtigst muligt, som regel hverdagen efter bestilling. Ved bestillinger foretaget i weekenden, ved julesalg og udsalgsperioder kan leveringstiden være længere. Har du brug for at dine bestillinger kommer af sted samme dag så giv os blot et ring eller send en mail til info@wowshop.dk. Alle forsendelser sendes som forsikrede pakker med GLS eller Post Nord. Bestiller du for minimum 300 kr. er fragt uden omdeling gratis. Bestiller du for mindre end 300 kr udgør fragtomkostninger 29 kr pr. ordre leveret til pakkeshop med GLS. Er du ikke hjemme når din pakke forsøges afleveret, skal pakken afhentes i nærmeste pakkeshop og du får informationer herom fra GLS. Afhentes pakken ikke inden den af GLS fastsatte frist for afhentning så returneres pakken til wowshop.dk som annullerer din ordre og modregner et gebyr på kr. 49 for returportoen. 

          Det samme er gældende hvis du afviser modtagelsen af pakken, fordi du har fortrudt dit køb. Bemærk at beløbet du modregnes er højere hvis du har bestilt pakker til levering til Grønland og Færøerne.

          Du har også mulighed for at hente dit indkøb på vores lager i Ringsted. Bestilling og betaling skal foretages via hjemmesiden på normal vis. Vi ringer til dig, når varerne er klar til afhentning, der kan finde sted alle hverdage mellem kl. 9.00-15.00. Kan du ikke afhente pakken inden for dette tidsrum så ringer du blot til os og så aftaler vi et andet tidspunkt. Adressen er: Rugvænget 11, 4100 Ringsted. 

          Forsendelser til udlandet: Ved alle forsendelser til Grønland, Færøerne og øvrige lande i Europa er fragtomkostningerne højere og de vil fremgå af check out siden. Når dine varer afsendes fra wowshop.dk trækker vi beløbet på din konto og sender dig et ” Trak & Trace”-nummer, så du kan følge din pakke. Nummeret samt billedlegitimation, skal du også bruge ved afhentning i pakkeshoppen. 

Bestilling

          Bestillinger foretages via hjemmesiden. Når du handler hos wowshop.dk indgås aftalen på dansk og der betales dansk moms. Priserne er dagspriser. Har du oprettet en konto på wowshop.dk så er det muligt at logge ind og se tidligere ordrer. Når ordren er afgivet modtager du en automatisk ordrebekræftelse på den oplyste e-mailadresse. Sådan handler du på wowshop.dk. 

         1: Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen. 

         2: Indtast din egen adresse og evt. anden leveringsadresse. 

         3: Vælg leveringsmetode og betalingsmetode. 

         4: Tjek om de indtastede oplysninger er korrekte og godkend din ordre samt vores leveringsbetingelser. 

         5: Indtast dine betalingsoplysninger og godkend. Herefter er din ordre afsluttet og overført til vores system.

Leveringstid

Vores normale leveringstid fra bestilling til levering er 2-5 hverdage (man-fre). Du modtager en e-mail med forsendelsesbekræftelse og trackingnummer, når din pakke forlader vores lager. På det link kan du følge din pakke hos PostNord eller GLS inden for 48 timer. Hvis pakken ikke er nået frem senest 10 dage efter forsendelsesbekræftelsen, anbefaler vi, at du tager direkte kontakt til vores kundeservice

Fortrydelsesret

          Vi har  frist på 14 dag for fortrydelse. For at returnere kan du sende en mail til service@wowshop.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Herefter suser du ned i nærmeste pakkeshop og afleverer returvaren. Vi bruger typisk 1-3 hverdage til at håndtere returvarer. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Fortrydelse af en del af købet. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i en ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering: Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan købe en returlabel hos os for 29 kr. Den kan du købe online her : Køb returlabel

          Varens stand når du sender retur. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldtes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage , (Husk kopi af Faktura).

          Vi anbefaler at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Tilbagebetaling af  købsbeløbet. Hvis du fortryder dig køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostnigner i de tilfælde hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Ønskes pengene sendt tilbage til en anden konto så husk at skrive dette når du returnerer varerne. Vi kan tilbageholde  betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender dokumentation for at have returneret den. Varen sendes til Rugvænget 11, 4100 Ringsted. Vi modtager kun pakker der sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse (Efter forudgående aftale).

Reklamation

          Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Før du sender varen retur opfordrer vi dig til at kontakte os. I nogle tilfælde er billeddokumentation tilstrækkeligt for os til at kunne vurdere reklamationen, hvorved der spares på tid og ressourcer. Du kan altid købe en returlabel til 29 kr her: Køb returlabel. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for forsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Varen sendes til Rugvænget 11, 4100 Ringsted. Vi modtager kun pakker der sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Betaling, Priser & Gebyrer

          Alle priser er angivet i danske kroner (kr). Betalingskort: Hos wowshop.dk kan du betale med følgende betalingskort : Visa/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa/Visa Electron samt med Mobilepay, PayPal og på faktura via ViaBill. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra wowshop.dk. Der kan kun trækkes det beløb, du har angivet eller mindre – og kun én gang. Det er helt sikkert at handle med kort hos os, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun Nets, der har adgang til data vedrørende betalingen. Hverken wowshop.dk eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data der udveksles. 

          Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

          Det er også muligt at betale med ViaBill. Læs mere her: https://viabill.dk/kredit/

          Såfremt I har spørgsmål er I velkomne til at kontakte os på telefon 50 16 70 03 eller info@wowshop.dk.

Copyright

          Al billed- og tekst materiale på wowshop.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavsretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.

Kontaktoplysninger

          wowshop.dk, Corner2016 ApS, Rugvænget 11, 4100 Ringsted. CVR: DK38032054. Telefon: +4550167003 (alle hverdage fra kl. 10.00-15.00). E-mail: info@wowshop.dk (besvares indenfor 24 timer på hverdage).

          Handelsbetingelserne er senest opdateret 10 jan 2020.

KONTAKTOPLYSNINGER

           wowshop.dk er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.

           Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte: 

wowshop.dk
Rugvænget 11
4100 Ringsted

Tlf. nr.: +45 50 16 70 03 
E-mail: info@wowshop.dk

          (alle hverdage fra kl. 10.00-15.00).

ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

          Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.

          Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Hjemmesiden, og dine personoplysninger kan blive slettet.

         Handelsbetingelserne er senest opdateret 10 jan 2020.

Standardfortrydelsesformular

         benytte formularen nedenunder.

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Wowshop.dk

Rugvænget 11, 4100 Ringsted

Info@wowshop.dk 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Oplysning om klagemuligheder

          EU-Kommissionens online klageportal kan anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark hvor wowshop.dk har hovedkontor. Klage indgives her -http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info(a)wowshop.dk

 Persondata

         For at kunne handle på coolshop.dk skal du som minimum oplyse:

Navn


Adresse 


E-mailadresse


Telefon/mobilnummer

          Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

          Har du oprettet et login til at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom.

          Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

          Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til wowshop.dk via e-mail info@wowshop.dk

Cookies

         Ved at benytte wowshop.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Lovvalg og værneting

        Køb af varer på wowshop.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.